Upphandling av energismart belysning i Örebro

Bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag i  Örebro kan delta i den första gemensamma upphandlingen - Energismart belysning

 

 

Vår första upphandling i Örebro är i full gång

Tillsammans med Fastighetsnätverket i Örebro län och Fastighetsägarna MittNord har onlinetjänsten Kvarteret Klimatspararna sin premiär i Örebro. Bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag med byggnader inom Örebro kommuns gränser har anmält intresse att delta i en gemensam upphandling av energismart belysning.

Upphandlingen pågår och avtal kommer att tecknas med de fastighetsägare som är beredda att köpa på de villkor som Kvarteret Klimatspararna har förhandlat fram.  I det skedet specificeras även det exakta innehållet kopplat till varje fastighetsägares behov.  

Du kan fortfarande anmäla ditt intresse!

 

LÄS MER OCH ANMÄL INTRESSE

 

En tjänst under utveckling

Vi som utvecklar tjänsten hoppas få med oss mycket värdefull kunskap inför den fortsatta utvecklingen med sikte på en landsomfattande tjänst som kan börja rulla i början av 2022. Vi kommer därför att utvärdera hur deltagarna uppfattar olika delar i tjänsten och hur det fungerar rent praktiskt.

Som du kanske märker är allt på hemsidan inte färdigt och det går än  så länge bara att anmäla skarpt intresse för belysningspaketet även om det går att läsa en del om de andra pakten vi planerar att lansera framöver. Vi är verkligen mycket tacksamma om hör dig till oss med synpunkter.  Det kan vara allt från hur hemsidan fungerar till tankar på vad som bör ingå i kommande upphandlingspaket.