Enkelt samt kvalitet till lägre pris

Enkelheten kommer av att vi sköter all upphandling åt er, med kvalificerade upphandlare och energiexperter i samråd. Det enda du behöver göra är att registrera er och anmäla intresse för olika paket som ni vill ha utförda. Använd gärna er underhållsplan i kombination med en energikartläggning/energideklaration eller bara genom att ni vet vad ni behöver göra för att minska ert energibehov. Resten sköter vi.

Vi vet att det är stort värde, både för er och klimatet/miljön, att allt som installeras/byggs in på era fastigheter ska kräva så lite underhåll som möjligt och hålla så länge som möjligt. Ett stort fokus kommer därför att vara att upphandla kvalitet, vilket i längden med många användare av denna tjänst, kommer att höja kvalitén generellt på marknaden. Idag håller många produkter allt för kort tid eller behöver ständigt underhåll.

Och genom att göra dessa upphandlingar tillsammans i stor skala blir det även billigare. Entreprenörerna kommer helt enkelt få en mycket rationellare "produktion", lite industriskala i dess positiva bemärkelse. Självklart kommer de ändå tjäna pengar, med all rätt, men på att göra jobben rationellt och i stor skala. Detta tjänar alla parter på.